in de media

in de media

 • Onderstaand fragment komt uit het TV programma een wagen vol verhalen van omroep Gelderland. Carla Dubbink vertelt over het vak van goud / edelsmid.  Kijk voor de hele aflevering van 8 juni 2015 op youtube  en bezoek ook de website van een wagen vol verhalen.  

 • Vandaag heb ik meegedaan aan de dag van de Gelderse traditie in het openlucht museum een prachtige dag vol tradities uit gelderland die geopend werd samen met Flipje. Ik heb meegedaan aan de roadshow samen met 2 'nep' edelsmeden. Erg leuk om mee te doen en weer mogen mee te maken.  Dank voor de aldaar aanwezigen en lof voor alle vrijwilligers lees meer over deze mooie dag op een wagen vol verhalen

 • Hoe leuk. geïnterviewd door Tessa Ariaans van de krant de Gelderlander, vandaag staat het in de editie van zaterdag 30-12-2023 in de katern Vallei en Rivierenland.

   

   

   

 • Voor het TV programma "een wagen vol verhalen" en ook de gelijknamige website is Omroep Gelderland bij ons op bezoek geweest om het ambacht van Goudsmeden te komen filmen. We hebben een ring gemaakt en alle stappen zijn prachtig in beeld gebracht! Wij hopen dat de mensen met veel plezier zullen kijken. Wij vonden het heel erg leuk om mee te maken. En hebben veel geleerd van het maken van een stukje film / reportage. Eigenlijk hoort het beroep van camera man en productieleidster ook als ambacht te worden aangemerkt is onze conclusie. Licht, geluid, beeldhoeken, inzoomen, effecten, script, verhaal en de tijd in de gaten houden. Er moet goed samengewerkt worden.

 • Met enige trots kunnen wij melden dat een paar trouwringen welke wij voor een van onze klanten gemaakt hebben in het tijdschrift Bruid zijn opgenomen. Zie hieronder de foto's zelf ook een mooi en uniek paar trouwringen, trouwarmbanden of welke sieraad u ook maar wenst maak dan een afspraak om vrijblijvend te informeren.

 • De winnaar van de ring is bekend. (prijsvraag van het TV programma een wagen vol verhalen, de ring is door ons Atelier gemaakt !) 

  In de uitzending van maandag 8 juni stond het thema trouwen centraal en komen verschillende tradities die daarmee te maken hebben voorbij. Edelsmid Carla Dubbink maakte speciaal voor een wagen vol verhalen deze prachtige ring die ze konden weggeven weggeven. De winnaar is degene met het leukste aanzoek uit Gelderland, en die hebben ze gevonden! Lees meer op de site van een Wagen vol verhalen.

 • Light Koken is een nieuw maandblad en in deze allereerste versie zijn mijn Yoga illustraties voor de zonnegroet opgenomen met de teksten van Ad van Deemen. Light koken staat elke maand vol inspiratie voor elk moment van de dag. Makkelijke en snelle recepten voor mensen die bewuster, lichter maar vooral lekker willen eten. Zie hieronder de foto's en klik op Light Koken om naar de website van Light Koken te gaan.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar is tijdelijk gesloten. Carla neemt tot eind van het jaar 2024, geen opdrachten aan en geeft geen workshops i.v.m. herstel gebroken schouder. 

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331