manchetknopen

manchetknopen

 • Afscheidnemen van een vriend een medewerker of een collega is een bijzondere gebeurtenis. Vele jaren heeft u samen de ups and downs zowel zakelijk als prive met elkaar meegemaakt. Samen vele herinneringen gemaakt en meegemaakt. Wat is er mooier dan daar een tastbare herinnering van mee te geven aan die bijzondere persoon.

  Goudsmid, Schilder, Ambachtsvrouw Carla Dubbink maakt voor u of samen met U bijzondere, maar vooral ook persoonlijke afscheidskado's. Een blijvende herinnering van zilver of goud, een schilderij, tekening, fotos of een combinatie van deze vormen. Net wat u wilt en ook aansluitend op uw budget.

 • Een goede band met je klanten essentieel voor het behouden van succesvolle zakenrelaties. Niet alleen door mond op mond reclame maar ook door de mogelijkheden die een goede en volwaardige samenwerking biedt. Een uitstekende manier is dan ook om manchetknopen als relatiegeschenk te geven. Uiteraard worden ook de vrouwelijke zakenrelaties niet vergeten door er een afgeleide van te maken zoals bijvoorbeeld een speld of een armband. 

 • Voor de DAS Rechtsbijstand zijn er voor interne relaties manchetknopen gemaakt. Deze zijn zowel in zilver als in goud uitgevoerd met emaille. Een prima voorbeeldhoe ook meer complexe logo's op een fraaie wijze kunnen worden verwerkt tot een prachtig sieraad. 

 • Deze manchetknopen zijn met de hand uit fijn zilver gezaagd en daarna met de hand gegraveerd. Het ontwerp is gebaseerd op het oude stadhuis van Zaltbommel. De manchetknopen zijn gemaakt als afscheidskado voor de burgemeester van Zaltbommel in 2017.

 • Bij Atelier kunt u unieke manchetknopen laten maken. Allen met liefde, zorg en met de hand gemaakt. In zilver, goud, hout of andere materialen. Hieronder ziet u een opdracht voor een bedrijf welke 10 paar manchetknopen als relatiegeschenk wilde. De ene manchetknoop is van massief zilver en met de hand gegraveerd en de andere is zilver met een houten schildje dat met de hand is beschilderd. Ook interesse om een unieke geschenk voor u zelf, uw partner of zakelijke relatie te laten maken neem dan vrijblijvend contact op met Atelier Nubiar in Tiel.
 • Manchetknopen van gebaksvorkjes

  Neem een stijlvolle man, liefde voor gebak en al snel heb je een uniek en prachtig kado. Manchetknopen van miniatuur gebaksvorkjes. Gemaakt in opdracht van 1e gehalde zilver. Meer weten over de werkwijze van atelier Nubiar klik dan hier of als u contact wil opnemen klik dan hier

 • Manchetknopen met zilver en plexiglas

  Voor deze manchetknopen is het logo uit een plaatje zilver gezaagd en vervolgens door het plexiglas heen geklonken op het onderste zilveren plaatje. Op deze manier krijgen de manchetknopen een stoer en robuust karakter.

 • Manchetknopen voor bruidegom - bruiloft. Deze prachtige manchetknopen heeft een bruid laten maken voor haar bruidegom. Hout op zilver. Het moest vooral een natuurlijk product zijn en daarom hebben we voor ongelakt hout gekozen met een achterkant van zilver. 

 • Zilveren manchetknopen van het Pi symbool. Speciaal gemaakt op verzoek van een van onze klanten. De manchetknopen zijn uit een zilveren plaat gezaagd en vervolgens zijn de zilveren achterstukjes er aan gesoldeerd.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331