Afscheidnemen van een vriend een medewerker of een collega is een bijzondere gebeurtenis. Vele jaren heeft u samen de ups and downs zowel zakelijk als prive met elkaar meegemaakt. Samen vele herinneringen gemaakt en meegemaakt. Wat is er mooier dan daar een tastbare herinnering van mee te geven aan die bijzondere persoon.

Goudsmid, Schilder, Ambachtsvrouw Carla Dubbink maakt voor u of samen met U bijzondere, maar vooral ook persoonlijke afscheidskado's. Een blijvende herinnering van zilver of goud, een schilderij, tekening, fotos of een combinatie van deze vormen. Net wat u wilt en ook aansluitend op uw budget.

Afscheidscadeaus zijn er vele maten en soorten,  zoekt u een persoonlijk afscheidskado dan bent u hier aan het goede adres. Atelier Nubiar van goudsmid Carla Dubbink maakt zowel gouden en zilveren sieraden maar ook schilderijen en indien gewenst ook andere objecten in opdracht. Hieronder ziet u diverse voorbeelden van enkele (afscheids) cadeaus. Voorbeeld Broche
Opdracht van een bedrijf afscheidskado voor een zeer gewaardeerd medewerker in 18 karaat goud met 2 zoetwater parels inclusief ingelijste tekening.  


   Afscheidskado       

Voorbeeld Manchetknopen
Maar u kunt ook voor een paar eenvoudige zilveren manchetknopen kiezen met de initialen van uw collega, werknemer of relatie of het logo van het bedrijf of vereniging. 

      

Overige Sieraden
Daarnaast maken wij ook sieraden en objecten met gebroken porselein of aardewerk. Bijvoorbeeld van het kopje waar uw collega jaren koffie uit heeft gedronken of misschien hebt u zelf een leuk idee maar heeft u hulp nodig bij het realiseren. Als u in de horeca werkt is het wellicht ook leuk om van oud bestek een sieraad te maken. Hieronder nog enkele voorbeelden. Links een ketting van een zilveren vork van de tanden is een ketting gemaakt en daarnaast een voorbeeld van een schildpad medaillion.

         

Hieronder ziet u ook nog enige voorbeelden van de schilderijen:

    

Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden door te spreken om ook voor uw collega, medewerker of relatie een prachtig en vooral persoonlijk afscheidskado te realiseren. Klik hier voor de contactgegevens

Is er geen tijd een persoonlijk kado te maken kijk dan eens bij de vele andere sieraden, schilderijen of objecten zoals u deze op de site kunt vinden.


Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331