bijzondere opdrachten,

bijzondere opdrachten,

  • Voor het radio 1 programma "de Taalstaat" mochten wij een penning maken voor de Taalstaatmeester 2017. Hierboven ziet u de radiomakers en de Taalstaatmeester 2017: Beatrice de Graaf.  (Foto: NPO1, alle rechten behoren bij de NPO)

  • Voor het radio 1 programma "de Taalstaat" mochten wij ook dit jaar weer de penning maken voor de Taalstaatmeester van het jaar. Hierboven ziet u de Taalstaatmeester 2018: Lilian Marijnissen (Foto: NPO RADIO 1, alle rechten behoren bij de NPO). Bij deze nogmaals van harte gefeliciteerd!

  • Voor het radio 1 programma "de Taalstaat" mochten wij ook in 2019 weer de penning maken voor de Taalstaatmeester van het jaar. Hierboven ziet u de Taalstaatmeester 2019: Freek de Jonge (rechts) en Rene Appel, juryvoorzitter (links) (Foto: NPO RADIO 1, alle rechten behoren bij de NPO). Bij deze nogmaals van harte gefeliciteerd!

  • Voor het radio 1 programma "de Taalstaat" mochten wij ook in 2020 weer de penning maken voor de Taalstaatmeester van het jaar. Hierboven ziet u de Taalstaatmeester 2020: Mark Rutte (links) en Frits Spits (rechts) (Foto: NPO RADIO 1, alle rechten behoren bij de NPO). Bij deze nogmaals van harte gefeliciteerd!

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar is tijdelijk gesloten. Carla neemt tot eind van het jaar 2024, geen opdrachten aan en geeft geen workshops i.v.m. herstel gebroken schouder. 

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331