Zilver

Zilver

Dit is een test tekst voor de tag zilver met een teaser plaatje. 

en ook een plaatje in de tekst

 

 

 • Afgelopen maanden heb ik een yogatraining bij yogaonline gevolgd, deze is gemaakt door Yoga Magazine samen met de gecertificeerde Chopra-trainer Dorien van Nieukerken. Dorien geeft ook de cursus. Dit op een hele prettige en duidelijke manier. Voor mij was het een hele bijzondere en fijne training, in totaal ongeveer 3 maanden er mee bezig geweest.

 • Afscheidnemen van een vriend een medewerker of een collega is een bijzondere gebeurtenis. Vele jaren heeft u samen de ups and downs zowel zakelijk als prive met elkaar meegemaakt. Samen vele herinneringen gemaakt en meegemaakt. Wat is er mooier dan daar een tastbare herinnering van mee te geven aan die bijzondere persoon.

  Goudsmid, Schilder, Ambachtsvrouw Carla Dubbink maakt voor u of samen met U bijzondere, maar vooral ook persoonlijke afscheidskado's. Een blijvende herinnering van zilver of goud, een schilderij, tekening, fotos of een combinatie van deze vormen. Net wat u wilt en ook aansluitend op uw budget.

 • Alternatief voor trouwringen: de trouwarmband

  We hebben weer prachtige trouwarmbanden mogen maken voor mensen die iets anders willen dan trouwringen. In principe kun je van alle sieraden een sieraad maken waarmee je elkaar eeuwige trouw belooft. Je kunt hierbij denken aan een hanger, ketting, piercings, trouwarmband of zelfs een tattoo.

 • Anna uit Tiel
  We schrijven 1650 in Tiel. Anna heeft net plaatsgenomen op een bank in de tuin van de herberg den Gouden Ojevaar en opent een pakje. Tot haar verbazing ziet zij een zilveren hanger met een rode steen en 2 klimop blaadjes en een kleine glimmende steen..........

 • Beadhangers. Zilver 1e gehalte. Een andere manier om je beads te dragen inmiddels al veel gekopieerd maar de originelen komen van Nubiar ! De bloembeads komen van blikvangers van Katja (zie weblinks).

 • Glas en zilver gaan zo mooi samen dat ik ook de glazen beads inmiddels zelf maak. Zie hieronder enkele voorbeelden (nb. slotje is van trollbeads, de overige beads, zilveren beads en veiligheidsbeads met sluitkettinkje zijn door mij gemaakt).

 • Dromers ring, 1e gehalte zilver

 • Carla Dubbink exposeert van 23 juni t/m 31 juli 2017 bij Galerie Streetscape te Castricum.  Er zijn schilderen en sieraden te zijn. Het thema is de magie van rond.

  u kunt galerie Streetscape vinden aan de Dorpsstraat 7, 1901 EH Castricum

   

 • Prachtige verrassings vriendschapsringen met Hindoe God Ganesha gegraveerd en gezwart. Ontworpen naar zijn wensen voor zijn vriendin. Ze waren blij en verrast met het resultaat. Wij wensen hen alle geluk voor de toekomst.  Het resultaat van de ringen ziet u hieronder.

 • Ring en bijpassende oorbellen gebreid van fijn zilverdraad, daarop zowel op ring als op oorbellen zoetwaterparels vastgemaakt.  Doordat er erg fijn zilverdraad is genomen is het materiaal goed te breien zie hier meer voorbeelden van op de site.

 • Een gedenksieraad laten maken begint bij ons met een kop koffie of thee en dan eerst naar uw verhaal te luisteren. Samen kijken we dan naar wat u wilt en wat de mogelijkheden zijn en uiteraard wat past binnen uw budget. Belangrijkste voor ons is uw verhaal en uw liefde wat we graag in het sieraad willen verwerken. 
   
 • Herdenkingssieraad Waterlelie

  Als nagedachtenis aan een dierbaar persoon die een bijzondere band had met waterlelies en op deze manier leeft haar passie en nagedachtenis voort.

 • Tiel, stad van Flipje en centrum van de Betuwe is een gastvrije, bruisende en ondernemende plaats. Centraal gelegen en daardoor ideaal om te fietsen, varen, wandelen, shoppen en evenementen te bezoeken. Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel en wil graag helpen om Tiel in Nederland te promoten. Dat doen wij door bij al onze producten en diensten Tiel of kenmerken van Tiel te verwerken. Dat kan zijn in de filmpjes die we maken bij de sieraden. door flipje te laten zien bij de aftiteling ebTiel,  stad van flipje te vermelden en sinds kort door in speciale gevallen ook zilveren flipjes kado te doen bij bijzondere sieraden  of opdrachten met daaraan een label: gemaakt in Tiel, stad van Flipje.

  Het eerste zilveren Flipje hebben wij geschonken aan Alexandra van der Steen (directeur van het Flipje- en streekmuseum) en de tweede hebben wij geschonken aan HM koningin Maxima, bij de doop van de NH1816 (Reddingboot van de KNRM) zie binnenkort de foto's op deze site. Ook interesse in het vervaardigen van een uniek sieraad of andere object klik op de link voor de contact gegevens. 

  NB. alle rechten van Flipje berusten bij 

  Mevr. A.M.J. van der Steen (schrijft de verhalen van Flipje) en is directeur van het Flipje Museum. 

  http://www.streekmuseumtiel.nl/contact/contact.html

  Arie van Vliet is de officiele tekenaar van Flipje. 

  http://www.arievanvliet.nl/

   

  gemaakt in tiel label met zilveren</a></p>...					</span>
																		</li>
												<li class=

  Op een avond ontvingen we een mailtje van de KNRM met het verzoek voor een afspraak om een bijltje te maken voor de doop van een schip. Zoals met iedere klant zijn wij altijd zeer nieuwsgierig en hebben snel een afspraak gemaakt. Al gauw werd duidelijk dat het om de doop ging van een van hun nieuwe reddingboot. De NH1816 een prachtig schip dat net als andere KNRM schepen wordt ingezet om mensen en dieren te redden en andere belangrijke zaken op zee waar zij kunnen helpen. Een belangrijk middel voor die mannen en vrouwen die soms bijna hun leven riskeren om anderen te redden.

 • Dromen borrelen op vanuit het diepste van je ziel en gedachten sommige dromen komen aan de oppervlakte andere blijven er vlak onder. Gelukkig is die ze heeft en ze wil volgen.....

 • Naast het branden van glas nu eens aan de slag geweest met het smelten van glas in de hotpod. Zie hier de eerste resultaten. Een zilveren ketting met een glazen sluiting.

 • Geinspireerd door de zee heb ik deze hanger en bijpassende oorbellen gemaakt. Gemaakt van fijn zilver en aquamarijn inclusief een bord waar het sieraad op kan worden gehangen als het niet wordt gedragen.

 • Wordt ook wel Hamsa genoemd en is vernoemd naar de dochter van Mohammed en in het christelijke geloof de hand van Maria en in het joodse geloof wordt het ook wel de hand van Miriam genoemd. Het is een rechterhand met daarin een oog afgebeeld en zou bescherming geven tegen het 'boze oog'. De vorm wordt vaak gebruikt in sieraden en ook als muurschildering of deurklopper.

 • Een unieke handgemaakte verlovingsring van zilver ligt te wachten op jullie liefde.

 • Een hanger met een naam laten maken bij Atelier Nubiar is uiteraard anders dan deze bij een van de collega's op het internet bestellen. Niet beter of slechter maar anders en of dat bij jou past dat horen we graag. Wij maken alle ontwerpen met de hand en willen graag wat anders bieden dan wat er al te koop is. Dat betekent dat wij eerst een ontwerp maken en dit met je overleggen. Als we twijfelen maken we een proefmodel. Als we het ontwerp hebben dan hebben we ook een idee van het materiaal wat we nodig hebben en ook van de prijs. Misschien heb je zelf nog goud liggen wat je wilt gebruiken of wil je de hanger met nieuw goud, zilver, messing laten maken. 

  Ook aan de verpakking hebben we gedacht. Afhankelijk van je wensen kunnen we speciaal voor jou een houten doosje maken. Dat kan van verschillende soorten hout en we kunnen dit doosje dan ook weer van een naam voorzien. Ingefreesd in het hout of op een messing plaatje. Wil je nog meer dan kunnen we van het gehele proces ook een filmpje maken al dan niet met eventueel beeldmateriaal wat je zelf aanlevert. 

  Dit verstaan wij bij Nubiar onder een persoonlijk sieraad laten maken. Iets wat wij graag en met veel liefde doen.  

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar is tijdelijk gesloten. Carla neemt tot eind van het jaar 2024, geen opdrachten aan en geeft geen workshops i.v.m. herstel gebroken schouder. 

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331